Cappy Pulpy Şeftalili İçecek Pet 1 Litre #30070202 | CarrefourSA
Marka: CAPPY

Cappy Pulpy Şeftalili İçecek Pet 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
Gazsız içecek tüketmeyi sevenler ve içeceğinde şeftali tadını arayanlar için içecek reyonlarında meyve suları bölümünden temin edilebilen CAPPY MEYVE TANEM ŞEFTALİ PET 1 LT lezzetli bir alternatif oluşturuyor. 1 litrelik plastik ambalajı ile satışa sunulan ürünü CarrefourSA reyonlarında meyve aromalı içecekler bölümünde bulabilirsiniz.CAPPY MEYVE TANEM ŞEFTALİ PET 1 LT sabah kahvaltıl1arına, fastfood türü yiyeceklerin yanına çok yakışıyor ve öğün yemekleri ile birlikte de tüketiliyor. Dilerseniz şeftali parçacıklı bu içeceğinizi ailecek film keyfi yaptığınız zaman dilimleri için de tercih edebilirsiniz. Damaklarınıza bu lezzeti taşımak üzere içeceğin formülünde suyun ardından şeker ya da glikoz fruktoz şurubu bulunuyor. Ürüne şeftali tadını ve rengini vermek üzere ise şeftali püre konsantresi ile birlikte yüzde 2,2 oranında şeftali parçacıkları, aroma vericiler ve beta karoten kullanılıyor. Ürün içinde antioksidan olarak da askorbik asit kullanılıyor.
İçindekiler Bilgisi
su, şeker veya fruktoz-glukoz şurubu, şeftali püre konsantresi, şeftali parçacıkları (%2,2), kıvam arttırıcı (pektin), asitliği düzenleyiciler (sitrik asit, malik asit), aroma vericiler, antioksidan (askorbik asit),renklendirici (beta-karoten).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Tüketime hazır ürün.Açmadan önce çalkalayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
COCA-COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş.-Esenkent Mah. Deniz Feneri Sk. No:4 Ümraniye 34776 Istanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K009424(BRS)

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 49
Enerji (kj) 208
Karbonhidrat (g) 11.8
Şekerler (g) 11.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız