Cappy Bahçe Şeftalili Meyve Suyu Karton Kutu 1 Litre #30095634 | CarrefourSA
Marka: CAPPY

Cappy Bahçe Şeftalili Meyve Suyu Karton Kutu 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL 29,75 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Şeftali suyu reyonunda bulunan Cappy Şeftali Nektarı 1 lt mevsiminde toplanan meyvelerin bol sulu ve lezzetli tadını koruyor. Meyve oranı en az yüzde 50 olan ürün şeftali püre konsantresinden üretiliyor. Doğal lezzeti sayesinde yediğiniz yemeklerin tatlarını bastırmayan koyu kıvamlı içecek dayanıklı ambalajı sayesinde kolayca taşınabiliyor. Pratik kullanımı hedefleyen şişe ve kapak tasarımı sayesinde bardağa veya sürahiye kolayca dökebileceğiniz ürünü günün her saati tüketebilirsiniz. Kendinizin yapacağı ya da hazır alacağınız ikramların yanında misafirlerinize sunabileceğiniz ürün içecek hazırlama sorununuzu ortadan kaldırıyor. Tercihinize göre sıcak veya soğuk tüketebileceğiniz ürünün güneş ışığına maruz kalmayacağı serin bir yerde muhafaza edilmesi gerekiyor. Vücuttaki su dengesinin korunmasına yardımcı olan içecek kapağı açılmadığı sürece son kullanım tarihine kadar tazeliğini ve besin değerlerini koruyor. Şeftalinin lezzetini her mevsim tatmanız için üretilen Cappy meyve nektarını sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Konsantreden Üretilmiş Şeftali Suyu En Az %50, Su, Şeker Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu, Aroma Vericiler, Asitliği Düzenleyici(Sitrik Asit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Tüketime Hazır Ürün. Açmadan Önce Çalkalayınız. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanmalı Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola İçecek A.Ş. Barakfakih Mah.27.Caddeno:5 Kestel/Bursa

İşletme Kayıt No
TR-16-K009424

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 51
Enerji (kj) 218
Karbonhidrat (g) 12.6
Şekerler (g) 12.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız