Carrefour Sıvı Krem Amonyaklı 750 Ml #30052871 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Sıvı Krem Amonyaklı 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
31,50 TL

adet
Carrefour Sıvı Krem Amonyak 750ml

Temizlik ürünleri reyonu içerisinde yer alan ürünler, evinizde ve daha birçok alanda temizliğin en profesyonel şekilde sağlanması için sizlere yardımcı olmaktadır. Bu ürünler profesyonel markalar tarafından hazırlanmakta ve maksimum temizlik için yüksek teknolojik özellikte üretilmektedirler. Kullanışlı ve ekonomik olan bu ürünler kısa sürede maksimum temizliği sağlar. Ev bakımı reyonu içerisinde yer alan Carrefour Sıvı Krem Amonyak 750ml eşsiz temizlik gücü ile hem mutfaklarınızda hem de banyolarınızda harikalar yaratacaktır. Kısa sürede istediğiniz performansı almanızı sağlayan bu ürün ile zamandan tasarruf edebilir ve zahmetten kurtulabilirsiniz. Carrefour markasının bir ürünü olan bu etkili ve profesyonel ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilir, ekonomik fiyat ile bütçe dostu bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Carrefour Sıvı Krem Amonyak 750ml ürünü Ev Bakımı Mutfak Ve Banyo Ürünleri, Krem Temizleyiciler, Amonyaklı Krem reyonunda sizlere sunulmaktadır. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyondan sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Alışverişinizi sonlandıracağınız zaman dilediğiniz ödeme yöntemini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz online dilerseniz de kapıda kredi kartı ile alışverişinizi güvenli yollar ile bitirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız