Carrefour Bebek Islak Havlu 3x80 #30028785 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Bebek Islak Havlu 3x80

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

CarrefourSA reyonlarının bebek ıslak mendilleri bölümünde sunulan Carrefour 80'li Havlu 3'lü Ekonomik Paket, hem sizin hem de sevdiklerinizin hijyen ihtiyaçlarına hızlı bir çözüm sunuyor. 3 ayrı paketten oluşan ekonomik ürün daha kalın yapılı havlu formu ile cildinizi nazikçe ve etkili bir şekilde temizliyor. Hassas bebek cildinin ihtiyaçları göz önüne alınarak oluşturulmuş formülü, hassas bebek ciltleri başta olmak üzere tüm yaş grubu ve cilt tiplerinin kullanımına uygun olmasını sağlıyor.

Alkol içermeyen, nemlendirici ile zenginleştirilmiş özel formülü başta hızlı bir şekilde cilt temizliği yapmanıza olanak tanıyor. Açılıp kapanabilir pratik ambalajı sebebiyle, büyük boyutlarda olmasına rağmen, yanınızda kolayca taşımanızı sağlıyor. Islak havlu mendilleriyle bebeğinizin ve çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu hijyeni pratik bir şekilde sunabilir, seyahat gibi suya erişimin kısıtlı olduğu durumlarda hızla temizlik ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Sunduğu etkili temizleme özelliğinden yararlanarak yüzey ve benzeri yerlerin temizliğini pratik bir şekilde gerçekleştirebilir, tek kullanımlık olması sayesinde evinizden ve cildinizden mikropları uzak tutabilirsiniz.

Hastalık gibi durumlarda, yataktan kalkmadan el, yüz ve vücut temizliği için de kullanabileceğiniz ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, hızlıca sipariş vererek ekonomik boyutunu uzun süreli kullanmanın keyfini sürebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız