Carrefour Buğday Un 1 kg #30166321 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Buğday Un 1 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Carrefour  Buğday Unu 1 kg

İçerisinde katkı maddesi olmayan bir üründür. Hamur işlerinizden tatlılarınıza kadar mutfakta pek çok yemek ve pasta için güvenle kullanabilirsiniz. Buğdaydan üretilmiştir. Buğday unu besleyiciliği yüksek bir gıdadır. Evde ekmek yapımı ya da diğer hamur işi tarifleriniz için, beyaz unla aynı oranlarda kullanabilirsiniz. Carrefour buğday unu 1 kg CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Buğday Unu; ismi itibariyle buğdayın dövülmesi sonucu elde edilen undur.  Bununla beraber rafine buğday unlarının bundan farkı işlenmiş olarak elde edildiği için buğdayın bazı kısımlarını içermez. Yani eğer ekmek veya hamur işi yapımında buğday unu kullanılırsa içerisindeki mineraller ve birçok vitaminler fazlaca olacaktır. Lakin bu rafine buğday ise değerler normalin altında kalacaktır. Tarımsal tıbbi çalışmalarda tam tahıllı ürünleri tüketmek çeşitli kanser hastalıklarına, tipik diyabet hastalıklarına iyi geldiği ve koruyucu özellikli olduğu anlaşılmıştır. 

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi'yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız