Carrefour Çamaşır Suyu 3750 ml #30121661 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Çamaşır Suyu 3750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour Çamaşır Suyu 3750 Ml

Carrefour Çamaşır Suyu, çamaşır temizliğinin yanı sıra ev temizliğinde de farklı alanlar için rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Burnu rahatsız etmeyen kokusu ile temizliğinize ara vermeden devam edebilir, çamaşırlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Carrefour Çamaşır Suyu 3750 ml. Ürününü CarrefourSA Temizlik Ürünleri reyonlarında bulabilir, dilerseniz tek tıkla online mağazamızdan anında sipariş verebilirsiniz.

Carrefour, kendi markasını yaratarak ürettiği carrefour çamaşır suyu 3750 ml ürünü ile istenilen temizlik kalitesini rahatlıkla elde etmeye olanak sağlıyor. Parfümlü içeriği sayesinde temizlik sonrasında ferah bir koku elde edilmesini de sağlayan ürün 3750 ml’lik şişesiyle uzun süreli kullanımlarda da etkili oluyor. Carrefour Çamaşır Suyu ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının temizlik ürünleri reyonunda yer alan ürünü çamaşır yıkama ürünleri arasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Sade çamaşır suyu ürünlerinden olan carrefour çamaşır suyu 3750 ml mutfak, banyo ve tuvalet gibi alanlarda da rahat bir kullanım sağlar. Fayanslar ve mermerler üzerinde parlatıcı etkisiyle öne çıkan ürün parfümlü yapısıyla temizlik sonrasında istenmeyen çamaşır suyu kokusunun ortadan kalkmasında da etkilidir. Bu sayede yoğun çamaşır suyu ile desteklenerek yapılan derinlemesine temizliklerde bile hoş bir koku rahatlıkla geride kalabilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız