Carrefour Dar Klasör 5'Li #30112918 | CarrefourSA
Marka: NOKI

Carrefour Dar Klasör 5'Li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 57 adet
369,99 TL 189,99 TL

38,00 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Carrefour Dar 5 li Klasör

Kırtasiye reyonunda Carrefour ürünleri de yer almaktadır. Mağazamızın kendi ürünlerini çok daha uygun fiyatlara temin edebilirsiniz. Carrefour dar 5 li klasör için ilgili reyonda küçük bir gezinti yapmanız yeterlidir. Klasörler dosyalama ve arşivleme işlemleri için kullanılır. Özellikle ofis çalışanlarının bir numaralı ihtiyacıdır. Yapılan iş ile ilgili evraklar klasörlerde saklanır. Klasörler ise arşiv bölümünde toplanır. Buradan üzerindeki isim ve numaraya göre ihtiyaç duyulduğunda gerekli evraklar çıkartılıp kullanılabilir. Ürün bilgileri, makbuz ve faturalar dosyalanarak klasörlerde saklanır. Özellikle dar klasörlerin kullanımı daha kolaydır. Taşıması ve evrakların barınması çalışma hayatı için elverişlidir. Bir çeşit ofis düzenleme aracı olan klasörleri CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Dosyalama ve arşivleme reyonuna geldiğinizde Carrefour dar 5 li klasör seçenekleri ile karşılaşacaksınız. Bu reyondan ihtiyacınız olan klasör çeşitlerini temin edebilirsiniz. Mağazamıza ait klasörleri evlerinizde bulunan evraklar için de kullanabilirsiniz. Evinizdeki dağınık durumda bulunan özel evraklarınızı klasörlere koyarak aradığınızda kolayca ulaşabilirsiniz. Son derece uygun fiyatlarda satışa sunulan ürünleri hemen sepetinize ekleyerek indirimli fiyatlardan yararlanın. Sonraki aşamada satın alma işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız