Carrefour Nane 70 g #30166020 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Nane 70 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sanki dalından şimdi toplanmış gibi paketi açmadan evinizi nane kokusu saracak ve ürünümüzden çok memnun kalacaksınız. 70 gram olarak satın alabilirsiniz. Kuru nane CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda!

Nane et ve sebze yemeklerinin yapımında kullanılır. Sağlık açısından birçok faydası olan bu aromatik baharatı dilerseniz kış aylarında limon ile birlikte demleyerek çayını da yapabilirsiniz. Enfes lezzetinin yanı sıra muhteşem kokusuyla da iştah açıcıdır. Keskin kokusu yaprağındaki ve çiçeğindeki doğal yağdan kaynaklanır. Cam kavanozda kuru ve serin bir yerde saklayınız. Nane, yenilen bir bitkidir. Ve her yerde yetişir. Yazın temmuz ve ağustos aylarında yetişir genelde. Suyu seven bir bitkidir. Salatalarda, yemeklerde, yumurta yanında çokça tüketilir. Yazın kahvaltılarda beyaz peynir ve domatesin en tatlı arkadaşıdır.

Dünyada modern perakendeciliğin temelini oluşturan ve ilk mağazasını 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan Carrefour, bugün 30 ülkede, 12.300 mağazasıyla yılda ortalama iki milyar kişinin alışverişlerinde tercih ettiği Avrupa’nın 1 numaralı perakende zinciridir. CarrefourSA, Türkiye’de ucuz fiyat politikası, hijyen, ve sağlığa verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve ihracatla modern perakendeciliğin temelini oluşturmaktadır.

İçindekiler Bilgisi
Nane

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,kuru ve kokusuz ortam muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Demirhan End. Gıda. San. Ve Tic.Ltd.Şti. Ostim OSB mah. 1274 Cad. No:3 Yenimahalle/ANKARA

İşletme Kayıt No
TR-06-K-039721

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız