Carrefour Papatya Çayı 1,5g*20 adet #30030584 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Papatya Çayı 1,5g*20 adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Carrefour Papatya Çayı 1,5*20 g

Papatyanın envai çeşit özelliğini içerisinde barındıran Carrefour Papatya Çayı 1,5*20 g paketleri, CarrefourSA Bitki Çayları reyonunda sizlere sunuluyor. Birçok faydasının yanında, özellikle de sakinleştirici etkisiyle öne çıkan papatya bitkisinden üretilen çay, sizi günlük hayatın stresinden uzaklaştırarak, güzel kokusuyla derin bir nefes aldırıyor.

Sinirleri yatıştırıcı etkisi bulunan papatyanın, en doğal yöntemlerle doğadan huzurunuza getirildiği ürünü, günün her saatinde gönül rahatlığıyla içebilir, dostlarınıza ikram edebilir, kahvaltı ve öğle yemeklerinizin yanında da gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

İçerisinde 20 adet süzen poşet çayı bulunan papatya çayı kutusunu, her daim yanınızda bulundurabilir, bunaldığınız, kendinizi kötü hissettiğiniz anlarda, sıcak bir suyun içerisine bir süzen poşeti atarak çayınızı kolayca hazır edebilir ve papatyanın rahatlatıcı, sakinleştirici etkisini içinize çekebilirsiniz. Ruh dinlendirici etkisinin yanı sıra, uyku sorunlarını çözmek için de tercih edildiği bilinen ürünle, streslerinizden bir an için bile olsa uzaklaşarak kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Bahar aylarında gözlerinizi şenlendiren çiçeklerin güzel kokusu ve enfes tadıyla sıcacık bir çaya dönüşmüş rahatlatıcı lezzetini, hemen şimdi sepetinize ekleyerek, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 396073

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız