Carrefour Parfümlü Çamaşır Suyu 3750 ml #30066864 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Parfümlü Çamaşır Suyu 3750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Carrefour Parfümlü Çamaşır Suyu 3750 ml

Çamaşır suyu bölümünde yer alan ve sadece CarrefourSA’da bulabileceğiniz Carrefour Parfümlü Çamaşır Suyu 3750 ml ev temizliğinde ve çamaşır yıkamada kullanılıyor. Formülündeki parfüm sayesinde evinizin ve çamaşırlarınızın havasını değiştiren ürün, uzun süreli hijyen sağlıyor. Küvet, banyo, fayans, mutfak tezgahı, tuvalet gibi alanların temizliği için uygun olan ürün 3750 ml’lik şişe içerisinde sizlere sunuluyor.
Kullanımı kolay olan parfümlü çamaşır suyunu şişesindeki tutacak yardımı ile taşıyarak rahatlık ile uygulayacağınız alana dökebilirsiniz. Elde ve makinede kullanıma uygun olan ürünü 40 kat sulandırarak nebati yapılı çamaşırlarınızın beyazlatılmasında kullanabilirsiniz. Çamaşırların yıkanması için makinenizin ön yıkama gözüne üründen 2 çay bardağı eklemeniz yeterli oluyor. Elde yıkama için ise deterjanlı yıkamadan önce 1 kova suya 1 çay bardağı çamaşır suyu ekleyerek çamaşırlarınızı 20-30 dakika bastırmanız gerekiyor. Ev temizliğinde hijyen için, temizlemek istediğiniz alanın kirlilik durumuna göre değişen oranda ürünü suya karıştırabilirsiniz. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanılmaması gereken ürünü serin bir yerde muhafaza etmeniz öneriliyor.
Temizlikte yardımcınız olacak ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 340470
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız