Carrefour Yumuşatıcı Bahar Çiçekleri 3 Lt #30032374 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Yumuşatıcı Bahar Çiçekleri 3 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
75,00 TL

adet
Carrefour Yumuşatıcı Bahar Çiçeği 3 lt

Çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirirken, renkli ve beyaz çamaşırlarda özellikle yünlü ve pamuklu çamaşırlar yıkanırken, deterjanlar ile birlikte kullanılabilecek yumuşatıcı ürünleri, hoş bir koku ve yumuşak bir doku oluşturur. Carrefour güvencesi ile birlikte tercih edebileceğiniz Carrefour Yumuşatıcı Bahar Çiçeği 3 lt ürünü, bahar çiçeklerinin enfes ve ferah kokusunu çamaşırlarınıza yansıtarak yumuşacık bir etki oluşturuyor. Carrefour markası temizlik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Temizlik Ürünleri reyonu içerisinde Çamaşır Yıkama Ürünleri bölümünde yer alan Carrefour Yumuşatıcı Bahar Çiçeği 3 lt ürünü, çok özel bir formülle üretildiğinden dolayı her yıkamada ipeksi bir dokunuş oluşturur. Bahar çiçeklerinin aromasını bünyesinde barındıran bu yumuşatıcı ürünü, kalıcı bir parfüm etkisine sahip olduğu için haftalarca çamaşırlarınızda hissedilecek ferah bir koku sağlar. Kazaklar, masa örtüleri, yatak çarşafları, yastık kılıfları, minderler, tişörtler ve gömlekler gibi istenilen tüm çamaşırlarda kullanım sağlayabilir ve ferahlık elde edebilirsiniz. Evinizde ve işyerinizde kullandığınız havluları veya misafirlerinize sunduğunuz havlu ve nevresim gibi ürünleri bu yumuşatıcı ile yıkayarak ferah ve temiz bir dokunuş sağlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız