Carrefour Yumuşatıcı Lavanta 3 Lt #30032371 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Yumuşatıcı Lavanta 3 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 49 adet
75,00 TL

adet
"Carrefour Yumuşatıcı Lavanta 3 lt

Çamaşırlarınıza uzun süre kalıcı lavanta kokusu veren Carrefour Yumuşatıcı Lavanta 3 lt ile kıyafetlerinize pamuksu bir yumuşaklık ve hoş koku katabilirsiniz. CarrefourSA yumuşatıcılar bölümünde yer alan ürünü her çeşit giysinizde güvenle kullanabilirsiniz.
En hassas kıyafetlerinizde dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün çamaşırlarınızın kumaş örgüsünün zamanla esneyip eski görünmelerini geciktirir. Çamaşır makinenizden çıkardığınız kıyafetlerinizi giydiğinizde cildinize pürüzsüz ve yumuşaklık hissi veren ürün özellikle pamuklu kumaşların topaklanmasını engelleyerek cildinizin hava almasına yardımcı olur. Çamaşırlarınızdaki örgülerin dizilimini diri tutan özelliği sayesinde kolay ütü imkanı sağlayan ürün, kıyafetlerinizin hızlı kırışmasını engeller. Ürün içeriğindeki etkin maddeler kumaşın üzerini kaplayarak liflerin dağılmasını engeller. Bu sayede çamaşırlarınızın kısa sürede yıpranmasını ve renk atmasını önler. Uzun süre kullanılan çamaşırların defalarca yıkanması sonucu kumaştaki yıpranmayı azaltan ürün, pamuklu kıyafetlerinizin şekillerini uzun süre korumalarına yardımcı olur. İçeriğindeki yoğun kıvam ile kıyafetlerinize pamuksu bir yumuşaklık ve uzun süre etkili bir çiçek kokusu bırakan ürünü bütün çamaşırlarınızda güvenle kullanabilirsiniz.
Çamaşırlarınıza yumuşaklık ve kalıcı lavanta kokusu katmak için ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız