Carrefour Yüzey Temizleyici Lavanta 3 lt #30042174 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Yüzey Temizleyici Lavanta 3 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Carrefour Yüzey Temizleyici Lavanta 3 lt

Evinizin her köşesinde etkili çözümler sunan ürün, temizliğinize pırıltılı dokunuşlarla eşlik ediyor. Yüzey temizleyicinin içeriğinde yer alan lavanta kokusu da odalarınızın ambiyansında ferahlatıcı bir his bırakıyor. CarrefourSA reyonlarının Yer Temizleme Sıvıları bölümünden yer alan ve 3 litrelik özel şık şişesinde satışa sunulan ürünü siz de tercih ederek hijyenin ayrıcalıklı haline şahit olabilirsiniz.
Her an gerçek parfüm etkisi yaşatan ürün, yarattığı ferah atmosferin yanı sıra güçlü bir dezenfektan imkanı da sağlıyor. İçeriğinin formülize edilmiş, iz bırakmayı önleyici bileşenleri ise tüm yüzeylere ışıltılı bir parlaklık sunuyor.
Dokunduğu her kareyi etkili bir şekilde temizleyen ve güçlü bir performans veren Carrefour Yüzey Temizleyici Lavanta 3 lt, silinebilir tüm mekanlarda kullanılmak için uygunluk gösteriyor. Evinizin parke, marley, ahşap, fayans, mermer ve daha pek çok yüzeyinde tercih edebileceğiniz ürünü, aynı zamanda ofis gibi çalışma alanlarınızın temizliği için de güvenle kullanabilirsiniz. Dilerseniz yaz aylarında balkon yıkama suyunuzun içerisine ekleyebilir, hoş kokulu bir temizlik keyfi sürebilirsiniz.
Durulama gerektirmeden ışıl ışıl kusursuz bir hijyen deneyimi sağlayan ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, yuvanıza huzur verici bir dokunuş getirebilirsiniz.
Ürün Kodu: 387252
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız