Pales Cavier De Olive Zahterli Taınat 170 G #30260090 | CarrefourSA
Marka: PALES

Pales Cavier De Olive Zahterli Taınat 170 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Cavier De Olive Zahterli Taınat 170 g

Keskin kokusu ve hafif acımsı tadı ile damaklarda farklı bir iz bırakan zahter baharatını seviyorsanız, zeytin ile bir araya gelerek oldukça özel bir tat oluşturduğu Caviar De Olive Zahterli Tainat'ı mutlaka denemelisiniz!

Pales'in Antakya bölgesinin efsaneleşmiş lezzetlerini sofralarınıza taşıyan tesisinde büyük bir özenle üretilen Caviar De Olive Zahterli Tainat, 170 gramlık bir kavanoz içerisinde sizlere sunulur. Zeytin, zeytinyağı, sumak, zahter, bulgur, leblebi, karpuz çekirdeği, kişniş, rezene, nane, susam ve kimyon içerir. Caviar De Olive Zahterli Tainat'ın içerisindeki büyük taneli malzemeler ezilerek baharatlar ve yağ ile karıştırılır. Sonunda ise şaşırtıcı ve enfes bir tada ulaşılır.

Siz de dilediğiniz zaman Caviar De Olive Zahterli Tainat'ın muhteşem lezzetini sofralara taşıyabilirsiniz. Satın aldığınız ürünü tüketene kadar serin ve kuru bir yerde muhafaza edebilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız