ÇÇS 409 Lacivert Kabin Boy Valiz #30201871 | CarrefourSA
Marka: ÇÇS

ÇÇS 409 Lacivert Kabin Boy Valiz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
ÇÇS 409 Lacivert Kabin Boy Valiz

ÇÇS 409 Lacivert Kabin Boy Valiz, zamanının çoğunu seyahat ederek geçirenlerin en yakın arkadaşı olacak! ÇÇS 409 Lacivert Kabin Boy Valiz; hafif gövde yapısı ile bagaj kotanıza, ayarlanabilir teleskopik sapı ile ellerinize dost.

ÇÇS 409 Lacivert Kabin Boy Valiz, kaliteli kumaşı ve fonksiyonel tasarımı sayesinde birçok seyahatinize güvenle eşlik eder. Eşyalarınızı kolayca organize etmenizi sağlayan file ile ayrılmış iç bölmeleri ve kıyafetlerinizin karışmasını engelleyen iç bantları ile seyahatiniz boyunca valizinizi toplu tutar. 360 derece dönebilen dört adet tekerleği sayesinde kolay taşınır.

Ana bölme dışında oldukça geniş saklama alanı sağlayan küçük gözler ile elektronik eşyalarınızı, kozmetik ürünlerinizi ve ihtiyacınız olan diğer malzemeleri birbirine karışmadan taşıyabilirsiniz. TSA standartlarına uygun olarak tasarlanmış şifreli kilit sistemi, şifreyi size özel olarak ayarlamanıza olanak sağlayarak eşyalarınızı güvende tutar. Böylece valiziniz sizden uzakta seyahat ederken bile gözünüz arkada kalmaz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız