Cevizli Kek #20000252 | CarrefourSA

Cevizli Kek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Cevizli Kek

CarrefourSA reyonlarında Börekler, Unlu Mamüller ve Tatlılar bölümünde yer alan Cevizli Kek, oldukça lezzetli ve besin değeri açısından da zengin özellikleri ile öne çıkıyor. Hem sizin hem de ailenizin beslenme programında özellikle kahvaltılarda ve ara öğünlerde alternatif bir yiyecek olan cevizli kek, günlük enerji ihtiyacının karşılanmasında önemli rol oynuyor.

İçeriğinde yer alan ceviz; omega yağ asitleri, E vitamini, çinko, kalsiyum, manganez gibi vitamin ve minerallerden zengin bir besin maddesidir. Cevizin sunduğu ve vücut tarafından sentezlenemeyen moleküller; hücre yenilenmesinde, onarılmasında ve yeni hücrelerin yapımında kullanılır. Bağışıklık sistemini destekleyerek enfeksiyonlara karşı vücudu korur.

Büyüme çağındaki çocuklar için sağlıklı bir ara öğün ve kahvaltı olarak uygun olan cevizli kek, sağlıklı ve hijyenik ambalajıyla hemen tüketime uygun şekilde paketleniyor. Kendine has bir aromaya ve farklı bir lezzete sahip olan kek, misafirleriniz için lezzetli bir ikram olarak mutfaklardaki yerini alıyor. Uzun raf ömrüne sahip olan kek, çay saatlerinizi lezzetlendirerek, besleyici ve sağlıklı öğünler oluşturmanıza fırsat veriyor.

CarrefourSA Cevizli Kek'i denemek için ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilir; özel üretim kekin lezzetinin ve kendine has aromasının tadına bakabilirsiniz.

Ürün Kodu: 3769

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız