Champion Tea Champion Ceylan Tea Poşet 100x2 G #30084079 | CarrefourSA

Champion Tea Champion Ceylan Tea Poşet 100x2 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
391,00 TL

adet
"Champion Ceylan Tea Poşet 100*2 g

CarrefourSA reyonlarında, fincan poşet çaylar bölümünde yer alan Champion Ceylan Tea, 2 gramlık poşetler halinde tüketicinin beğenisine sunuluyor. Çay severlere özel olarak üretiliyor ve farklı lezzeti ve aromasıyla sıklıkla tercih edilen içecekler arasında yerini alıyor.

Sri Lanka ya da diğer adıyla Seylan'da üretilen çayların genel özelliği çok daha fazla deme sahip olması. Ceylan çayı, yetiştiği ülkenin iklimi ve doğal koşulları nedeniyle farklı bir aromaya, tada ve kokuya sahip oluyor. Damakta bıraktığı acımsı tat, çayın kendine has aromasından kaynaklanıyor. Özellikle demli çay içmeyi sevenlere uygun bir lezzet olarak mutfaklarda yerini alıyor. Kahvaltılarda, ikindi ve akşam üzeri molalarında sıklıkla tüketiliyor ve hoş aromasıyla çay saatlerini keyifli bir hale getiriyor. Poşet olarak demliklere atıldığından dolayı tekrar süzme işlemine gerek kalmıyor. Bu özelliğinden dolayı oldukça pratik ve sonrasında temizlenmesi kolay oluyor. Poşetlerde kullanılan malzemelerin kaliteli yapısı, vücuda zararlı hiçbir madde içermediğinden güvenle kullanılabiliyor. Diüretik etkisiyle de bilinen çay, vücutta biriken fazla suyun atılmasına yardımcı olarak , vücutta ödem oluşmasını engelliyor.

Dünyaca ünlü Ceylan çayını 2 gramlık poşetler halinde kolayca sepetinize ekleyebilir, farklı aromasına ve lezzetinin tadına bakabilirsiniz.

Ürün Kodu: 15797

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız