Cheery Domates #30092317 | CarrefourSA

Cheery Domates

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"

Kendine değer verenlerin tüketimde sıklıkla tercih ettiği domates çeşitlerinden biri olan cheery domates sofralarınıza renk katmak için CarrefourSA reyonlarında sizleri bekliyor.

Zevk alarak, tadına doyamadan yiyeceğiniz cherry domates ile sağlıklı kahvaltılar yaparken, sahip olduğu likopen sayesinde cildiniz güneş ışınlarından korunabilir. Ayrıca oldukça düşük kaloriye sahip olduğu için de kilo vermek isteyenlerin sofralarının baş tacı olabilir. Hem lezzeti hem şirin görüntüsüyle özellikle kahvaltı sofralarınızda tadına doyamayacağınız hormonsuz cheery domates ile sağlıklı yaşamın tadını çıkarın.

CarrefourSA meyve & sebze reyonunda sizleri bekliyor olan hormonsuz cheery domates ile çocuklarınıza kahvaltıyı sevdirecek renkli tabaklar hazırlarken akşam yemeklerinde de salatalarınıza renk katabilirsiniz. Ara öğünlerinizde de tüketebileceğiniz bu sağlıklı besini özellikle hormonsuz olması nedeniyle hem kendiniz gönül rahatlığıyla tüketebilir hem de aynı rahatlıkla sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Yüksek oranda C vitamini, beta karoten ve E vitamini içerdiği için de sağlığınız açısından oldukça faydalı.

Tat, sağlık, güzellik hepsi aynı üründe. Mükemmel sofralar için kullanacağınız ve sunumlarınıza renk katacağınız ürünü dilerseniz hemen sepetinize ekleyebilir ve sağlıkla kolayca buluşabilirsiniz.

Ürün Kodu: 190300

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız