Chicco Naturalfeeling Biberon 6 Ay+ 330ml #30267013 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Naturalfeeling Biberon 6 Ay+ 330ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Chicco Naturalfeeling Biberon 6 Ay+ 330ml

Chicco Naturalfeeling Biberon, biberon ve emzirme arasında kolay geçiş sağlayan yapısıyla miniklere eşsiz bir deneyim sunuyor! Chicco Naturalfeeling Biberon, miniklerin gelişimini takip eder ve destek olur. Büyümekte olan bebekleri düşünerek uzatılmış emziği sayesinde Chicco Naturalfeeling Biberon, bebeğinizin yutkunmasını kolaylaştırır.

Chicco Naturalfeeling Biberon bebeğin emme hareketlerine kusursuz bir şekilde uyum sağlar. Dışbükey yapısı sayesinde bebeğin emme sırasında dudağından destek almasına olanak tanır. Kolik oluşumu ihtimaline karşı koruma geliştiren Chicco Naturalfeeling Biberon, doğal tutuş sağlayarak bebeklerinize güvenli ve konforlu bir kullanım sunar. Ekstra yumuşak yapısı ve emzik zemininde bulunan oyukları ile anne göğsündeymiş gibi huzurlu hissettirir. 3 damlalık hızlı akış moduna sahip olan Chicco Naturalfeeling Biberon miniklerin ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız