Chicco Sünger Banyo Eldiveni #30267026 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Sünger Banyo Eldiveni

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Chicco Sünger Banyo Eldiveni

Bebeğinizin banyo saatlerinde ona yumuşacık dokunuşlar yapan Chicco Sünger Banyo Eldiveni ile hem siz rahat edeceksiniz hem de bebeğiniz çok mutlu olacak! Siz de özel dokusu sayesinde bebeklerin narin tenini rahatsız etmeden temizleyen Chicco Sünger Banyo Eldiveni'nin pratik kullanımını ve banyo saatlerine kattığı konforu çok seveceksiniz!

Chicco Sünger Banyo Eldiveni'nin bir yüzünün tam ortasından geçen el tutma bandı oldukça pratik bir kullanım imkanı tanıyor. Bu sayede tek elinizle süngeri kullanırken diğer elinizle bebeğinizi rahatlıkla tutabilirsiniz. İlk banyodan itibaren bebeğinizin her yıkanma saatinde kullanabileceğiniz Chicco Sünger Banyo Eldiveni'nin  iç kısmında bir de minik sabun cebi bulunuyor. Böylece küvetin yanından hiç ayrılmadan tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

İşiniz bittikten sonra kısa sürede temizleyebileceğiniz Chicco Sünger Banyo Eldiveni ile gönül rahatlığıyla minik bebeğinizi yıkayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız