Cif Dezenfekten Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici Doğanın Gücü Hijyen 1500 Ml #30355945 | CarrefourSA
Marka: CIF

Cif Dezenfekten Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici Doğanın Gücü Hijyen 1500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Maksimum hijyen, minimum çaba! Artık evinizde veya işyerinizde üstün hijyen sağlamak için çamaşır suyu veya ağartıcıları kullanmak zorunda değilsiniz. Yeni Cif Doğanın Gücü Hijyen Dezenfektan Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici, Botanitech teknolojisi sayesinde doğanın gücünden faydalanarak maksimum hijyen ve üstün temizlik sağlar. Cif Zemin Dezenfektanı, formülündeki okaliptüs özleri ve bitkisel kaynaklı aktifler ile doğal hijyeni tüm zeminlere taşır. Çamaşır suyu olmadan virüs ve bakterilerin %99,9’unu öldürerek %100 Cif Gücü sağlar.

Cif Doğanın Gücü Hijyen Dezenfektan Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici’yi birçok yüzeyde güvenle kullanabilirsiniz. Tüm yüzeylerde üstün koruma sağlar, yüzeylere zarar vermeden derinlemesine temizlik sunar. Kapı kolları, zeminler, tuvalet, çöp kovası, küvet, duş, klozet, musluk, lavabo, buzdolabının dış yüzeyi, lamba, anahtar ve sert yüzeyler ve yer temizliği gibi birçok alanı dezenfekte etmek için uygun ve güvenlidir. Ayrıca bu doğal dezenfektanı, bebek odası dezenfektanı, bebek oyun alanı dezenfektanı olarak kullanabilir, bebek mobilyaları ve oyuncakların dezenfeksiyonunda da güvenle temizleyebilirsiniz. Cif Doğanın Gücü Hijyen Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici klor ve çamaşır suyu içermez, ekstra sirke, çamaşır suyu veya ağartıcıya gerek olmadan tek başına bakteri, fungus ve virüslerle baş eder.

Siz de hemen Cif Doğanın Gücü Hijyen Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici ile tanışın, mikroplarla doğal yoldan savaşın. Farklı doğal temizlik deneyimleri için Cif Doğanın Gücü Ailesinin diğer üyeleriyle de tanışın.

  • Virüs ve bakterilerin %99,9’unu öldürür.
  • Botanitech teknolojisi ile tüm yüzeylerde üstün hijyen ve koruma sağlar.
  • Okaliptüs özleri ve bitkisel kaynaklı aktifler içerir.
  • Çamaşır suyu içermez.
  • Klor içermez.
  • Bebek odası, bebek oyun alanı, bebek mobilyaları ve oyuncaklar dahil birçok yüzeyin dezenfeksiyonunda güvenle kullanılır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız