Cif Power Shine Cleanboost Sprey Temizleyici Mutfak İçin Temizleyici Ve Yağ Çözücü 750 Ml #30055203 | CarrefourSA
Marka: CIF

Cif Power Shine Cleanboost Sprey Temizleyici Mutfak İçin Temizleyici Ve Yağ Çözücü 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL 71,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

%100 Cif gücüne sahip Power & Shine Mutfak yağ sökücü sprey ile mutfak temizliğinde yeni bir sayfa açmaya hazır olun. Olay lekeleri kolay çıkaran Cif’ten olay bir mutfak spreyi: Cif Power & Shine Mutfak! Gücünü %100 doğal aktiflerden alan Cif Power & Shine Mutfak, en zorlu lekeleri bile kolayca çıkarır ve yüzeylerde eşsiz parlaklık sağlar. Cif Power & Shine Mutfak Sprey, yanmış yağlı kirler gibi inatçı lekeleri dertleriniz arasından silmeye geliyor.

Yeni Cleanboost Teknolojisi’ne sahip Cif Power & Shine Mutfak, kurumuş yağ ve kirleri kolayca çözer. Cleanboost Teknolojisi ile hedefine derinlemesine nüfuz eden güçlü formülü, olay lekeleri kolay çıkarır.  En zorlu yağ tabakalarını bile içerdiği güçlü yağ çözücü formülü sayesinde ilk silişten itibaren kolayca söker atar. Yemek hazırlanan yüzeylerde kullanılabilir olmasıyla mutfak temizliğinde en büyük yardımcınız olur. Salça izleri, donmuş yağ lekeleri, yemek kalıntıları demeden tüm kirleri kolayca söker. Fırın, buzdolabı ve lavabo temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir.

Kusursuz temizlik ve ışıl ışıl parlaklık sağlayan eşsiz Cif Power & Shine Mutfak sprey, temizlik gücünü etkili yağ çözücü formülünden alır. Yüzeylerde %100 pürüzsüz temizlik ve eşsiz parlaklık sağlar. Üstelik yemek hazırlanan yüzeylerde kullanıma uygundur. Güvenilir formülü dermatolojik olarak test edilmiş olup, içeriğinde klor, boya ve paraben içermez. 

Eşsiz gücüyle yüzey temizliğinde yardımcınız olan Cif, sürdürülebilir bir dünya için de çalışmayı sürdürüyor. Geri dönüştürülebilir şişelerinin yanı sıra Power & Shine Konsantreler ile de sürdürülebilir bir seçenek sunuyor. Cif Power & Shine Mutfak Konsantre ile bitmiş Power & Shine Mutfak şişenizi yeniden doldurun, %75 daha az plastik kullanmış olun, üstelik bildiğiniz Cif Power & Shine gücünden de ödün vermeyin. 
Ürün İçeriği:
<%5 Naniyonik Yüzey Aktif Madde, Parfüm, Limonene. 

•    Cleanboost Teknolojisi ile hedefine derinlemesine nüfuz ederek en zorlu yağ lekelerini %100 çıkarır. 
•    Yanmış yağlı lekeleri ve yemek kalıntılarını kolayca çözer
•    Kalıntı bırakmaz, mükemmel parlaklık sağlar. 
•    Gücünü %100 doğal kaynaklı aktiflerden alır
•    Yemek hazırlanan yüzeylerde kullanıma uygundur

 

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız