Cif Jel Yüzey Temizleyici Cleanboost Tüm Yüzeyler İçin Leke Çıkarıcı Çamaşır Sulu Bahar Ferahlığı 1500 Ml #30126628 | CarrefourSA
Marka: CIF

Cif Jel Yüzey Temizleyici Cleanboost Tüm Yüzeyler İçin Leke Çıkarıcı Çamaşır Sulu Bahar Ferahlığı 1500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 20 adet
107,90 TL

adet

Yer, banyo ve mutfak yüzeylerinin hem tertemiz olmasını hem de ışıl ışıl bahar ferahlığına kavuşmasını farklı temizleyiciler kullanmadan, tek bir ürünle sağlamak istemez miydiniz? CİF Jel Tüm Yüzeyler Bahar Ferahlığı ile yerler, banyo ve mutfak yüzeylerinde tek ürünle temizlik ve ışıltı etkisi sağlamak artık mümkün. CİF’in en iyi banyo temizleyicilerinden biri olan 1500 ml boyutundaki CİF Jel Tüm Yüzeyler Bahar Ferahlığı, içerdiği çamaşır suyu sayesinde yalnızca birkaç damlasıyla bile tüm yüzeylerde üst düzey hijyen sağlar. Böylece ahşap temizleyici, fayans temizleyici gibi ayrı ürünler kullanmanıza gerek kalmaz. Üstelik CİF Jel Tüm Yüzeyler Bahar Ferahlığı, mis gibi kokusu sayesinde kullandığınız her yere bahar ferahlığı ve tazelik getirir. Banyo ve mutfak temizliği sırasında tüm işlevleri tek bir üründe toplayan CİF Jel Tüm Yüzeyler Bahar Ferahlığı, sizin için temizliği son derece pratik hale getirir. Jel yapısı sayesinde kolayca durulanarak banyo ve mutfak yüzeylerindeki tüm kiri ve pası beraberinde götürür. Çok işlevli yüzey temizleyicilerden CİF Jel Tüm Yüzeyler Bahar Ferahlığı’nın kolay durulanan formülü, cam temizliği için de uygundur. CİF Jel Tüm Yüzeyler Bahar Ferahlığı, evinizin tüm yüzeylerinde hijyen sağlarken size de ışıl ışıl ve tertemiz evinizin keyfini çıkarmak kalır. Siz de evinizin tüm yüzeyleri için temizliği tek üründe toplayan CİF Jel Tüm Yüzeyler Bahar Ferahlığı’nı tercih edin. Yüzey temizliği probleminiz kalmasın, eviniz ışıldasın! Kullanım: Yüzey temizliği için direkt uygulanabilirken yer temizliği için kovada su karışımıyla uygulanır. Ürün İçeriği: <5% Anyonik Yüzey Aktif Madde, Klor Bazlı Ağartıcı (Sodyum Hipoklorit), Parfüm.

•    Yerler, banyo ve mutfak yüzeylerinde hijyen ve ışıltıyı tek ürünle sağlar
•    İçerdiği çamaşır suyu sayesinde sadece tek bir damlasıyla bile tüm yüzeylerdeki kirleri kolayca söküp atar
•    İster direkt yüzeylere ister su ile karıştırılıp yerlere uygulanabilir
•    Ferah kokusuyla bahar ferahlığını evinize taşır
•    Jel yapısı sayesinde kolayca durulanır

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız