City Farm Organik Tam Buğday Un 1 Kg #30060550 | CarrefourSA

City Farm Organik Tam Buğday Un 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,50 TL 26,00 TL

CarrefourSA Kart İle
CITYFARM ORG TAM BUĞDAY UNU 1KG

Kahvaltıda poğaçalar, el açması börekler, beş çaylarında çeşit çeşit hamur işleri olmasından hem gözümüzü hem de midemizi bayram ettirdiği için keyif alıyoruz. Bununla birlikte bu lezzetli gıdaları yaparken kullandığımız temel madde olan unun sağlıklı olmasına özen göstermemizde yarar var. Gıda ve yemek malzemeleri reyonlarından temin edebileceğiniz CITYFARM ORG TAM BUĞDAY UNU 1KG lezzetli ve daha sağlıklı hamur işleri hazırlamanıza olanak veriyor. CarrefourSA reyonlarında organik ve doğal ürünler arasından bu ürünü satın alabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti organik tarım sertifikasına sahip olan CITYFARM ORG TAM BUĞDAY UNU 1KG katkı maddesi içermeyen sağlıklı bir ürün olarak satışa sunuluyor. Tam buğday ununun zengin lif içeriği sayesinde, hamur işlerinin hazımsızlık gibi sorunlara yol açması büyük ölçüde engellenmiş oluyor. Üstelik zengin lif içeriği kilo kontrolü üzerinde de etkili oluyor. Tam buğday unu hem tatlı hem de tuzlu hamur işlerinde kullanılabiliyor. İşlenmiş beyaz unla yapılanlardan farklı olarak daha koyu renkli gıdalar elde etmenizi sağlayan bu besleyici unu beyaz un ölçüsünde tariflerinize dahil edebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Organik tam buğday unu.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve ışıksız ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm San. Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-45-K-018999

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 310
Enerji (kj) 1302
Yağ (g) 2.5
Karbonhidrat (g) 72
Lif(g) 10.7
Protein (g) 14.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız