City Farm Organik Pilavlık Bulgur 1 Kg #30092458 | CarrefourSA

City Farm Organik Pilavlık Bulgur 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
66,50 TL 53,20 TL

CarrefourSA Kart İle
"Cityfarm Pilavlık Bulgur 1 kg

Mutfaklarda geniş bir kullanım alanına sahip olan ve çok sevilen temel ve sağlıklı gıda maddelerinden biri olan gıda ürünü, Cityfarm Pilavlık Bulgur 1 kg ile sofralara doğanın lezzetini getiriyor. Bulgurun en doğal üretim şekliyle elde edilen organik yapıdaki ürün, bir kilogramlık sağlıklı ve şeffaf ambalajında tüketiciye sunuluyor.
CarrefourSA raflarında Bulgur reyonunda satışa sunulup tüketiciye ulaşan ürün, öncelikle pilav yapımında kullanılıyor ve en iyi sonucu veriyor. Tane tane, enfes bir lezzete ulaşıyor. Ayrıca, diğer sağlıklı tencere yemeklerinin hazırlanmasında da yardımcı malzeme olarak kullanılıyor. Dolmalar, harcına bulgur konulduğunda farklı bir lezzete kavuşuyor. Çok besleyici ve sağlığa faydalı olan ürün, organik özelliği sayesinde vücut için değerli besin ögeleri içeriyor. İçerisinde protein, vitaminler ve mineraller bulunuyor. Ürünle hazırlayacağınız pilavınızı sade olarak tercih edebilir ya da içerisine domates, biber parçaları, sarımsak ve soğanla birlikte salça da katarak lezzetini artırabilirsiniz. Servis sırasında yemeğinizi, dilerseniz kırmızı taze biber ya da kuru pul biberle zenginleştirebilirsiniz.
Sağlıklı beslenmenin değerli unsurlarından biri olan ürünü sevdiklerinizle paylaşmak için hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir; kolayca satın alabilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Organik pilavlık bulgur.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm San. Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-33-K-000194

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 342
Yağ (g) 1.3
Karbonhidrat (g) 76
Lif(g) 18
Protein (g) 12
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız