City Farm Organik Yeşil Mercimek 1 Kg #30092456 | CarrefourSA

City Farm Organik Yeşil Mercimek 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
197,50 TL

"Cityfarm Yeşil Mercimek 1 kg

Organik ürünleri tüketmeye özen gösterenlerin vazgeçilmez doğal tadı Cityfarm Yeşil Mercimek 1 kg, sofranıza sağlıklı lezzetler getiriyor.
Sevilen baklagiller çeşidi ile yapacağınız yemeğin yanına pirinç pilavı veya bulgur pilavı eklediğinizde lezzetli bir menünün ana yemekleri hazırlanmış oluyor. Birçok tarifte ana malzeme olarak kullanılan ürünü, et suyu içinde haşlayıp çok güzel bir çorba da hazırlayabilirsiniz. Çorbanız pişerken içine tel şehriye veya küçük şerit erişte atarsanız çok daha farklı bir yöresel çorbaya da ulaşabilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için yapabileceğiniz mercimekli bulgur pilavını, yanında salata ve ayran ile harika bir yemek olarak pratik bir şekilde servis edebilirsiniz.
Tok tutan, zengin besin değerleri içeren ürün; kıyma yerine dolmalara ya da böreklere de konulabiliyor. Özellikle vejetaryen beslenmeyi alışkanlık haline getiren veya diyette olan tüketicilerin çok daha fazla tercih ettiği ürün, pek çok yemek tarifinde yerini alarak mutfağınızı zenginleştiriyor. Çabuk pişen ürünü, çocuklarınıza ve tüm ailenize güvenle yedirebilirsiniz. Yemeğini ve çorbasını düdüklü tencerede veya çelik tencerede kısa sürede pişirebilirsiniz.
CarrefourSA reyonları arasında bulunan Mercimek bölümünde sizlere sunulan ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Organik yeşil iç mercimek

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm San. Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-009675

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 308
Enerji (kj) 1294
Yağ (g) 0.4
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 61.8
Şekerler (g) 3.7
Lif(g) 20.3
Protein (g) 24.4
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız