City Farm Organik Elma Suyu 1 L #30092722 | CarrefourSA

City Farm Organik Elma Suyu 1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL

adet
Özenle seçilmiş elmalardan üretilmiştir. Doğal ve besleyici içeceklerinize bir yenisini ekleyen City Farm Elma Suyu, içinizi ferahlatacak, harika bir seçim! City Farm Elma Suyu, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Güzel anlarınızla yemeklerinizin yanında ihtiyacınız olan meyve suları City Farm etiketiyle ne zaman isterseniz yanınızda.  Doğal olarak yetiştirilmiş lezzetli ve sulu elmalar, daha keyifli bir serinlik için tüm doğallığı korunarak cam şişelerde sizlere sunuluyor. Meyve sularını; güneş ışığına maruz bırakmadan serin yerde muhafaza ediniz. Son kullanma tarihinden önce tüketiniz. Elma suyu metabolizmayı hızlandırır ve idrar miktarını artırır. Kilo sorunu olan kişilerin ödemi atmasını sağlar. Günde bir bardak elma suyu ile kandaki kolesterol oranınızı dengeleyebilir kalp ve damar sağlığınızı koruyabilirsiniz. Aç karnına içilen bir bardak elma suyu kanı temizler toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

City Farm, organik gıdaya inanmış genç ekibi tarafından yönetilen, Türkiye’nin ilk ve en büyük organik firmasıdır. Mağazaları, ulusal perakende zincirler ve internet üzerinden ulaşabileceğiniz City Farm ürünleri, sizler ve çocuklarınızın sağlığı için özenle paketlenmiş ve uluslararası sertifikasyon kuruluşu ECOCERT IMO ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sertifikalandırılmıştır.

İçindekiler Bilgisi
Su, organik elma suyu konsantresi(%18).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ortamda saklayınız. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve iki gün içerisinde tüketilmesi önerilir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm San. Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-51-K-000101

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 46
Enerji (kj) 192
Karbonhidrat (g) 11.3
Şekerler (g) 9.6
Protein (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız