City Farm Organik Pirinç Un 500 Gr #30098101 | CarrefourSA

City Farm Organik Pirinç Un 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,50 TL

"Cityfarm Pirinc Unu 500 g

Uluslararası sertifikasyon kuruluşu IMO ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sertifikalandırılmış Cityfarm Pirinç Unu 500 g, CarrefourSA Unlar ve İrmikler reyonunda damak tadınıza sunuluyor. Doğal ve sağlıklı ürün, organik olması ile öne çıkarken bebeklerin ve diğer tüm aile bireylerinin beslenmesinde güvenle tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alıyor.

Hiçbir katkı veya koruyucu madde içermeyen doğal ürün, glüten içermemesi dolayısı ile rahat sindirilebiliyor ve bebekler için de en uygun seçeneklerden biri oluyor. Bebeğiniz için sağlıklı bir ek gıda olabilecek ürünü, bebek mamalarında ve tatlılarında güvenle kullanabilirsiniz.

Yüksek miktarda protein ve karbonhidrat içeren besleyici gıdayı yemeklerinize kıvam vermesi amacı ile ekleyebilir; birbirinden farklı ve geleneksel sütlü tatlılar hazırlayabilirsiniz. İçerisinde yüksek miktarda protein bulunması dolayısıyla sporcular, diyet yapanlar ve formuna dikkat edenler için de uygun olan besleyici pirinç mamulü; sabah, öğle, akşam öğünlerinizde ya da tüm ara veya ana öğünlerde rahatlıkla tüketebilirsiniz.

500 gramlık paketler halinde sofralarınıza sunulan; tamamen organik olarak üretilmiş olan pirinç ununu denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 67472

"
İçindekiler Bilgisi
Organik pirinç unu.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm San. Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-54-K-009675

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 344
Enerji (kj) 1466
Karbonhidrat (g) 77.4
Lif(g) 0.3
Protein (g) 7.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız