Clear Men Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Duş Ferahlığı 500 ml #30063324 | CarrefourSA
Marka: CLEAR

Clear Men Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Duş Ferahlığı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Kişisel bakımda ön plana çıkan saç bakım ve aksesuarlarının dikkat çeken ürünü Clear men duş ferahlığı şampuan 550ml oluyor. Kepek sorunu olanlar için oldukça ideal bir ürün niteliği taşıyan bu şampuanın sadece kepeğe karşı çözüm olmadığı görülmektedir. Aynı zamanda hemen her türden saç derisine yönelik etkisinden de söz ettiren ürün, özel besleyicilerle bitki özlerini zenginleştirilmiş formülüyle deri altına iletir. Böylece derinlemesine beslenen saçlar göz kamaştıracak güzelliğe kavuşur.

Şampuanlar bölümünde rahat bir şekilde bulabileceğiniz, canlandırdığı saç derisiyle ise ön plana çıkan Clear men duş ferahlığı şampuan 550ml, ferahlığı gün boyu üzerinizde hissetmenizi sağlayacaktır. Saç derisindeki doğal koruma katmanını etkinleştiren ürün, etkisini kısa sürede gösterirken uzun süreli korumayı da ihmal etmemektedir. Düzenli kullanımın ürün etkisini ortaya koyması noktasında fazlasıyla önemli olduğu ise unutulmamalıdır. Kullanır kullanmaz hem etkisi hem de kısa zamanda etrafa yaydığı kokusuyla dikkat çeken ürün eşliğinde kepeklere veda etme vakti.

Saç derisine dair söz konusu olan farklılıklar nedeni ile geliştirilen ürün, duşların vazgeçilmezi dolayısıyla sizlerin de vazgeçilmezi olacaktır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız