Clear Men Şampuan Hızlı Stil 2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili 500 ml #30067778 | CarrefourSA
Marka: CLEAR

Clear Men Şampuan Hızlı Stil 2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir


Saçlarınızın ihtiyacını tam olarak karşılayacak bir ürün arıyorsanız CarrefourSA reyonlarında Şampuanlar bölümünde yer alan Clear Men Şampuan Hızlı Stil 2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili 500 ml ile aradığınız saç bakım ürününe sahip olacaksınız. Geliştirilmiş formüle sahip ürün, saçınızın ve saç derinizin ihtiyaçlarını tümüyle karşılar.
Ürün, saçlarınıza bakım yapmanın yanı sıra yıkama sonrası kolay şekil vermenize de yardımcı olur. Tüm saç derisi ve saç tiplerine uygun olan kişisel bakım malzemesi, "2'si 1 Arada" özelliği sayesinde kepeğin kaynağını hedef alarak saç derisi sorunlarının da üstesinden gelir. Baş kısmında yaşanabilecek problemlere karşı saçın doğal direncini artırmak için kafa derisinin 3 katman derinine inene kadar cildi ve kökleri besler ve güçlendirir. Böylece, kepeğe karşı uzun süreli koruma sağlar.
Nutrium 10 isimli formülü ise 10 adet besleyici madde ile saçınıza bakım yapar. "Hızlı Stil" özelliğiyle saçlarınıza kolayca şekil verebilirsiniz. Üstelik her kullanımda saçlarınız sağlıklı bir canlılığa kavuşur. Günlük kullanıma uygun olan ürün ile kepekten kurtulurken, saçlarınıza da doğal bir direnç de kazandırabilirsiniz
650 mililitrelik şişede sunulan ürünü sipariş etmek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız