Clear Men Şampuan Kepeğe Karşı Etkili 500 ml #30067860 | CarrefourSA
Marka: CLEAR

Clear Men Şampuan Kepeğe Karşı Etkili 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Clear Men Şampuan Cool Sport Menthol 550 ml

Kişisel bakımda şampuan olmazsa olmaz bir bakım ürünüdür.

Şampuanlar her saç tipine ve şekline göre birbirinden farklı formüllere sahip birçok çeşitte siz tüketicilerin kullanımına sunulmuştur. Fakat saç tipi ve saç şekline göre ayrışan şampuanlar neden kadın ve erkekler için ayrışmasın ki? Kokusu ve formülasyonu açısından beyler için özel üretilmiş olan clear men şampuan cool sport menthol 550 ml beylerin günlük saç bakımlarına yardımcı olacaktır.

Kepek, saçlarda dökülme ve cılız görüntü kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de büyük sıkıntı. Bu şampuanın düzenli kullanımı ile sıkıntılarınızdan kurtulabilir aynı zamanda ferah mentol kokusu ile yenilenebilirsiniz. Kolaylıkla açılıp kapanabilen ağzı kullanım sayesinde akma, damlama ya da sızma sıkıntılarını yaşatmayacaktır. Ergonomik ambalaj ve kapak tasarımı sayesinde spor, seyahat ya da omuz çantasında rahatça taşıyabilir ve ihtiyacınız olduğu her yerde ürünü kullanabilirsiniz.

Mağazalarınızın kişisel bakım bölümünde, kepeğe karşı şampuanlar reyonunda kolayca bulabileceğiniz şekilde yer alan şampuanınız clear men şampuan cool sport menthol 550 ml ürününe ulaşmanız artık çok kolay.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız