Clear Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Komple Bakım 500 ml #30067775 | CarrefourSA
Marka: CLEAR

Clear Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Komple Bakım 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Kişisel bakım reyonu içerisinde yer alan ürünler kişisel bakımınızın sağlanması konusunda size profesyonel destek sunarlar. Duş alırken kullanılan ve saçlarda temizliği sağlayan şampuanlar da bu reyon içerisinde yer almaktadır. Birbirinden farklı markalar tarafından üretilen şampuanlar, yüksek performansları ile de her saç tipine göre özellik sunarlar. Bu ürünler arasında yer alan Clear Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Komple Bakım 500 ml Clear markasının kepeğe karşı etkili olan ürünlerinden biri olmuştur. Komple bakım sunan bu ürün saç derinizi canlandır, kuruluğu alır ve kusursuz saçlara kavuşmanızı sağlar. Test edilen ve onaylanan bu ürün kepeğe karşı en etkili olan şampuanlardan biri olduğunu kanıtlamıştır. Özellikle kepek sorunu yaşayan saçlar için ideal olan bu şampuana CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Kepek ile başı dertte olan kişiler için formüle dilen ve tasarlanan Clear Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Komple Bakım 500 ml Kişisel bakım reyonu içerisinde, şampuanlar reyonunda, kepeğe karşı şampuanlar arasında yer almaktadır. Ürünü tek tık ile reyonundan sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneklerini de kullanabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız