Coca-Cola Light 6X250 ml Şişe #30089981 | CarrefourSA
Marka: COCA COLA

Coca-Cola Light 6X250 ml Şişe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Coca Cola Light Şişe 6*250 ml
Coca Cola Light Şişe 6*250 ml, 6 şişeli paketiyle CarrefourSA Diyet Kola bölümünde sizlere sunuluyor. Hayattan keyif almayı sevenlerin tercihi olan light ürün, düşük kalorili özelliğiyle formunu önemseyenlerin de tercihi oluyor.

 Dünyada 1983 yılında lansmanı yapılan ürünün, Türkiye'deki tüketicilerin de önde gelen tercihleri arasında yer aldığı biliniyor. Kolay taşınabilir sağlam ambalajıyla dikkat çeken 6'lı şişe paketi; evlerin, iş yerlerinin ve kafelerin vazgeçilmez içeceği oluyor. Pizza, hamburger, makarna ve salata gibi yiyeceklerin de ideal eşlikçisi olan ürün, tatlandırıcı ile lezzetlendirilmiş olduğundan şeker almak istemeyenlerin de seçimi oluyor. Tadıyla şeker içeren ürünlerden neredeyse ayırt edilemeyen light özellikli ürün, 250 ml. ağırlığındaki 6 şişenin yer aldığı paketiyle pratiklik arayan kullanıcılar tarafından da beğeniliyor.

 Ürün, kapağı açılmadıkça tadını, aromasını ve gazlı özelliğini kaybetmez; önerilen son tüketim tarihine kadar oda sıcaklığında veya buzdolabında bekletilebilir. Soğuk tüketilmesi tavsiye edilen ürün, sıcak yaz günlerinde ferahlık arayanların seçimi olurken kış aylarında da özgün tadıyla tercih ediliyor.

 Hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir; düşük kalorili meşrubat keyfi ve rahatlığını yaşayabilirsiniz.
Ürün Kodu: 175846
İçindekiler Bilgisi
Su, Karbondioksit, Renklendirici (Karamel), Asitliği Düzenleyiciler (Fosforik Asit, Sitrik Asit), Doğal Aroma Vericiler, Tatlandırıcılar (Aspartam, Asesulfam K), Koruyucu (Sodyum Benzoat), Kafein (Max 0,150 G/L)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız