Coca-Cola Zero Sugar 4X1 L Pet #30013866 | CarrefourSA
Marka: COCA COLA

Coca-Cola Zero Sugar 4X1 L Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,00 TL

adet

Spor yapıyorsanız ve tükettiğiniz besinlere mümkün olduğunca dikkat ediyorsanız içerdikleri şeker nedeniyle meşrubat veya gazlı içecekleri tüketmekten kaçınıyor olabilirsiniz. CarrefourSA Diyet Kola bölümünde sizlere sunulan Coca Cola Zero 4*1 lt, kalori hesabı yaparak diyetlerini sürdürenler için uygun bir gazlı içecektir. Şeker yerine yapay tatlandırıcı kullanılarak üretilen içeceği, yemeklerinizin yanında keyifle tüketebilirsiniz. Klasik lezzetini şekersiz formülüyle sunan ürün, kullanımı kolay ve pratik şişesi sayesinde kullanım süresi boyunca tazeliğini ve içerdiği ferahlatıcı gazlı yapıyı muhafaza eder.

Ana yemeklerinizin ya da atıştırmalıklarınızın yanında keyifle tüketebileceğiniz üründen en iyi lezzeti alabilmek için ürünü bir süre buzdolabınızda soğutmanız uygun olacaktır. Bulunduğunuz mevsim fark etmeksizin susadığınızda içebileceğiniz ürün, lezzeti sayesinde eşsiz bir ferahlama deneyimi sunarken canlandırıcı etkisiyle de size yenilendiğinizi hissettirir. Gazlı içecekleri hayatından çıkaramayanların ve aynı zamanda gün içinde tükettikleri yiyeceklerin ve içeceklerin besin değerlerine olabildiğince dikkat edenlerin de gönül rahatlığıyla yönelebilecekleri ürünü, küçük büyük herkes rahatlıkla tüketebilir.
1 litrelik şişelerden oluşan dörtlü paketler halinde sizlere sunulan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir; kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 266869

"

İçindekiler Bilgisi
Su, Karbondioksit, Renklendirici (Karamel), Asitliği Düzenleyiciler (Fosforik Asit, Sodyum Sitrat), Tatlandırıcılar (Sukraloz, Asesulfam K), Aroma Vericiler, Koruyucu (Sodyum Benzoat), Kafein (Max 0,150 G/L)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız