Coca-Cola Zero Sugar 1 L Pet #30013800 | CarrefourSA
Marka: COCA COLA

Coca-Cola Zero Sugar 1 L Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet
"*Coca Cola Şekersiz1 lt

Her mevsim fit kalabilmek ve sevdiğiniz içeceklerden tüketmek istiyor olabilirsiniz. Gazlı içeceklerin birçoğunda yüksek oranda bulunan şeker, hareketsiz bir yaşama sahip olanların genellikle az tükettikleri ya da içmekten kaçındıkları ürünlerdir. CarrefourSA Diyet Kola reyonunda sizlere sunulan Coca Cola Zero 1 lt sayesinde artık istediğiniz kadar kola içebilir; kalori hesabı yapmaksızın sevdiğiniz meşrubatı yudumlayabilirsiniz. Aşina olduğunuz klasik lezzetini şeker ilavesiz olarak sunan ürün, özellikle yediklerine dikkat edenler ve diyet yapanlar için cazip bir seçenek olarak öne çıkar.
Ağır ve yorucu geçen spor antrenmanlarından ya da uzun mesailerden sonra biraz rahatlamak için tüketebileceğiniz gazlı içecek, pratik kullanımlı şişesi sayesinde açıldıktan sonra tazeliğini uzun süre koruyabilir. Kendine has formülüyle üretilen içecek, gazlı meşrubatları şekerli içeriklerinden ötürü tüketmekten kaçınanların yöneldiği ürünlerdendir. Özenle hazırlanan akşam yemeklerinin veya öğle arası atıştırmalıklarının yanında keyifle tüketebileceğiniz üründen en iyi tadı elde etmek için buzdolabınızda bir süre soğutmanız gerekir. Böylece özel lezzeti, her yudumda hissedebilirsiniz.
1 litrelik kullanışlı pet şişelerde sunulan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir; kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 266863
"
İçindekiler Bilgisi
Su, Karbondioksit, Renklendirici (Karamel), Asitliği Düzenleyiciler (Fosforik Asit, Sodyum Sitrat), Tatlandırıcılar (Sukraloz, Asesulfam K), Aroma Vericiler, Koruyucu (Sodyum Benzoat), Kafein (Max 0,150 G/L)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız