Çocuk Dünyası #30305142 | CarrefourSA

Çocuk Dünyası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,00 TL

adet
Çocuk Dünyası

Çocuğunuzun eğlenerek öğrenebileceği keyifli bir yol arıyorsanız Çocuk Dünyası Briko tam size göre!

Çocukların el becerisini geliştiren çeşitli sanat etkinlikleri ve çevre konusunda farkındalığını arttıran çok önemli bilgileri içeren Çocuk Dünyası Briko, 3-6 yaş grubu miniklere yönelik birbirinden keyifli aktivitelerle öğrenmeyi destekliyor. Turkuvaz Dergi Grubu'nun iki ayda bir yayımladığı Çocuk Dünyası Briko, içerdiği etkinliklerle çocuğunuzun motor gelişimini desteklerken yaratıcılığını besleyen çeşitli boyama ve el sanatları faaliyetleriyle de yepyeni bakış açıları kazandırıyor.

Çizgi kahraman Briko ve arkadaşı sevimli tavşan Hepi’nin macera dolu anlarıyla sanatı ve çevre bilincini çocuklara aktaran Çocuk Dünyası Briko, boyamadan parmak baskıya, origami sanatından atık malzemelerle oyuncak yapmaya kadar pek çok etkinlik içeriyor. Ceviz kabuğu ve kozalak gibi malzemelerden muhteşem süs eşyaları yapmayı da öğreten Çocuk Dünyası Briko'yu sepetinize ekleyerek çocuğunuzun öğrenme sürecini birlikte geçireceğiniz keyif dolu anlara dönüştürebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız