Coca-Cola Zero Sugar 250 ml Şişe #30014690 | CarrefourSA
Marka: COCA COLA

Coca-Cola Zero Sugar 250 ml Şişe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet

Cola-Cola Şekersiz 250 ml Şişe, şekersiz özelliği ile fark yaratıyor. Bilinen lezzetinin formülünü tatlandırıcı ile birleştirerek sunan ürün, sıfır ibaresi ile sıfır şeker anlamına gelen “zero” adını taşıyor. CarrefourSA reyonlarında Diyet Kola kategorisinde kendine yer buluyor. 100 ml.'de sadece 0.2 kcal enerji bulundurarak diyet için uygun bir içecek olduğunu ispatlıyor. Kalorisini azaltırken, kafeinli zinde tutan özelliğini kaybetmeyen ürünün soğuk olarak tüketilmesi öneriliyor. Yaz günlerinin ferahlatıcı alternatifi olarak sınıflandırılıyor ve yemekle beraber tüketilebildiği gibi tek başına da içilebiliyor. Şişe tasarımı ile ev içi ve ticari tüketime uygun olan ürün, diyettekiler için ızgara, salata gibi hafif yiyeceklerin eşlikçisi oluyor.

Kuru, nemden, kokudan ve direkt güneş ışığından uzak saklanması öneriliyor. Üzerinde yazan son tüketim tarihine kadar saklanabilen ürünün kapağı açıldıktan kısa süre sonra içilmesi salık veriliyor. Gazlı yapısını hava almadığı ve kapağı açılmadığı sürece koruyabiliyor. Oda sıcaklığında veya buzdolabında güvenle muhafaza edilebilirken içerken buz ile de soğutulabiliyor.
Ürünü hemen sepetinize ekleyerek sipariş verebilir; kolay ve hızlı bir şekilde satın alarak fit kalırken zinde olmanın tadını çıkarabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su, Karbondioksit, Renklendirici (Karamel), Asitliği Düzenleyiciler (Fosforik Asit, Sodyum Sitrat), Tatlandırıcılar (Sukraloz, Asesulfam K), Aroma Vericiler, Koruyucu (Sodyum Benzoat), Kafein (Max 0,150 G/L)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız