Bubu Colorland Ponpon Karışık 60lı #30283202 | CarrefourSA
Marka: BUBU

Bubu Colorland Ponpon Karışık 60lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,99 TL

0,50 TL / Adet

Colorland Ponpon Karışık 60Lı

Colorland 60’lı Karışık Ponpon ile birbirinden güzel tasarımlarınıza renk katmak ister misiniz?

Colorland 60’lı Karışık Ponpon, çocukların okul projelerinden yetişkinlerin hobilerine kadar pek çok amaçla kullanılabiliyor. Boyutlarına göre sınıflandırılmış üç ayrı pakette sizinle buluşan Colorland 60’lı Karışık Ponpon, hayal gücünüzü özgürce kullanmanıza imkan sağlıyor. Paketlerin içerisinde 20 adet 1 cm’lik, 30 adet 2 cm’lik ve 10 adet 3 cm’lik çap uzunluğuna sahip ponpon bulunuyor. 

Her yaşa ve her zevke hitap eden Colorland 60’lı Karışık Ponpon’u kumaş, yün gibi malzemelere dikerek ya da dilediğiniz yüzeye yapıştırarak süsleme yapabilirsiniz. Avrupa oyuncak standartlarına (EN71) uygun olarak üretilen ve kanserojen madde içermeyen Colorland 60’lı Karışık Ponpon'u gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yumuşak ve yuvarlak tasarımını göz alıcı canlı renklerle buluşturan Colorland 60’lı Karışık Ponpon ile siz de sevimli ve şık tasarımlarınızın tadını çıkarabilirsiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız