Cook Çöp Torbası Küçük Boy #30179658 | CarrefourSA
Marka: COOK

Cook Çöp Torbası Küçük Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kullanmak istediğiniz alanlara göre farklı ebatlarda üretilmiş olan Cook çöp torbaları geri dönüştürülebilir özelliktedir. Dayanıklı ve su sızdırmazdır. Dolayısıyla doğada atık olarak bulunmaz, doğayı kirletmez ve çevre dostudur. Su sızdırmaz özelliktedir. Çöplerinizi atık kokusu olmadan hapsetmenizi sağlar. Cook çöp torbası küçük boy CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Günümüzde ve geçmişte de olduğu gibi insan en değerli varlıktır. Onun yaşam standartlarının yükselmesi için çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Bu araştırmalar sonucunda çöp poşeti malzemesi çıktığından bu yana evde oluşan hastalıkların çoğuna engel veren bir malzeme olduğu ortaya çıkmıştır. Aynı zamanda size kullanım açısından da kolaylıklar sunmaktadır. Pratik şekilde kovada pislik ve atıkların kalmasını engellemektedir. Sağlığınız açısından da tedbir almış oluyorsunuz. Çocuklarınız için potansiyel mikropların bir nebze önüne geçmiş oluyorsunuz. Çöp poşeti olarak bilinen torbalardan kullanmanız size fayda sağlar.

Sedat Tahir A.Ş. 1984 yılında Ankara’da kurulmuştur. Üretime 1988 yılında Ostim’de başlayan Sedat Tahir A.Ş. büyümesini büyük bir hızla sürdürerek 2010 yılında tesislerini Ankara Sanayi Odası 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 10.000 m2 lik kapalı alanına taşımıştır. Dış piyasada Almanya, Hollanda, Rusya, Yunanistan,Şili, Güney Afrika, Bulgaristan, Polanya, Slovenya,İsrail, İtalya, K.K.T.C., Suriye, Ürdün, Çin, Azerbeycan, Gürcistan, Fransa başta olmak üzere 27 ülkeye ihracatlar yapmaktadır. Ayrıca çevreye dost bir firma olan Sedat Tahir A.Ş. bu konudaki hassasiyetini ilgili kuruluşlar ile sürdürmektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız