Cook Çöp Torbası Orta Boy #30179659 | CarrefourSA
Marka: COOK

Cook Çöp Torbası Orta Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Cook Çöp Torbası Orta Boy

Ev düzen ve zücaciye ürünleri arasında yerini alan çöp torbaları günlük hayatımızı kolaylaştıran ürünler arasında bulunur. Çöplerin boyutlarına göre tasarlanan bu ürünler, farklı çöp kovaları için eşsiz kullanım sağlarlar. Temizlikte profesyonel olmak isteyen ve çöplerini düzenli bir şekilde biriktirip, zamanı geldiğinden onları bulunduğu yerden uzaklaştırmak isteyen kişiler Cook Çöp Torbası Orta Boy tercih edebilirler. Orta boyutlu olan çöp kovaları için ideal kullanım sunar. Çöplerinizin dışarıda koku oluşturmaması ve taşmaması için bu ürünü çöp kovanıza geçirmeniz ve dolduktan sonra da çöp kovanızdan kolay bir şekilde alarak uzaklaştırmanız yeterli olacaktır. CarrefourSA reyonlarında ürün en uygun fiyatta size sunulmaktadır.

Cook Çöp Torbası Orta Boy ürününe ev düzenleme reyonu içerisinden, çöp torbası reyonundan ulaşabilirsiniz. Orta boy bir çöp kovası için ideal kullanım sunacak bu ürünün içerisinde 20 adet, 55x60 cm büyüklüğünde çöp torbaları bulunmaktadır. Ürünü kolay bir şekilde sepetinize ekleyebilirsiniz. Ödemeyi direkt olarak online yöntemle yapabileceğiniz gibi isteğinize göre kapıda kredi kartı ödeme veya nakit ödeme seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız