Cook Yağlı Pişirme Kağıdı 8 Mt X 37 Cm #30092930 | CarrefourSA
Marka: COOK

Cook Yağlı Pişirme Kağıdı 8 Mt X 37 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
85,90 TL 60,13 TL

7,52 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Cook Yağlı Pişirme Kağıdı 8 Metre 37 cm

 

Cook ürünleri, halk arasında “yağlı kağıt” olarak da bilinen pişirme kağıtlarının üretimi sırasında hiçbir hayvansal, sentetik veya bitkisel yağ kullanılmaz. Pişirme kağıdı sayesinde fırın tepsinizi yağlamanıza gerek kalmaz. Hem mikrodalgada hem de diğer fırınlarda kullanmaya uygundur. Fırında pişirmek istediğiniz yiyeceklerin kendi lezzetini korumasını sağlar. Yiyeceklerin fırın tepsisine yapışmasını engeller ve daha temiz bir kullanım sunar. Pişirme kağıdındaki kayganlık hissini sağlayan malzeme, gıda ile teması tamamen sağlıklı olan slikonize malzemeden oluşan formülle üretilmiştir.

Cook yağlı pişirme kağıdı, ilk kullanımdan sonra da tekrar kullanılabilir. Cook ürünleri çevre dostudur, doğaya zarar vermez. Cook yağlı pişirme kağıdını CarrefourSA aracılığıyla, ister Ev Düzeni ve Züccaciye reyonunda bulunan Mutfak Ürünleri bölümünden isterseniz online mağazamızdan uygun fiyat avantajıyla bir tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz.

Özel formülü sayesinde üzerine konulan gıda, fırınınızda pişme aşamasındayken gıdanın kağıda yapışmamasını sağlar ve elle tutulduğu zaman yağlıymış gibi kayganlık hissi verir. COOK Pişirme Kağıdı ile bu sayede mutfakta çalışmanız kolaylaşır. Geç tutuşan ve su geçirmeyen yapısı sayesinde özellikle fırında pişirme esnasında tepsilerinizin temiz kalmasını sağlar. Ürünü kullanılırken özellikle pişirme kağıdının kenarları, fırının ısıtma bölgelerinden uzak olacak şekilde dikkatlice kıvrılmalı; fırın ızgarasına yakın seviyede et ve yağlı ürünleri pişirmekten kaçınılmalıdır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız