Startech Crayon Mum Boya #30283172 | CarrefourSA
Marka: STARTECH

Startech Crayon Mum Boya

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
17,25 TL

Crayon Mum Boya

C-Style; parafin ve bal mumu kullanılarak üretilen, kapatıcılığı yüksek ve canlı renk pigmentleri içeren mum boya çeşitlerini bir araya getirerek sizlere ekonomik bir çözüm sunuyor. Siz de C-Style Crayon Mum Boya ile çocuğunuzu sevindirebilir, aktivite saatleri için ona farklı bir boya çeşidi hediye etmenin tadını çıkarabilirsiniz!

C-Style Crayon Mum Boya paketinin içerisinde tam 12 farklı renkte boya bulunuyor. Kalem şeklindeki bu boyaların en önemli özelliklerinden biri ise çevirmeli olması. Bu sayede çocuklar ucu kısalan boya kaleminin gövdesini hafifçe çevirerek resim yapmaya devam edebiliyorlar. Ayrıca kalem şeklindeki koruyucu gövde, çocukların ellerinin boyanmasını önlüyor ve temiz bir şekilde kullanım imkanı tanıyor. Bu yönüyle de ebeveynlerin kalbini kazanan C-Style Crayon Mum Boya, çocukların en sevdiği boya olmaya aday!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız