Dalan Antik Zeytinyağlı Defne Sabunu 900 g #30075462 | CarrefourSA
Marka: DALAN

Dalan Antik Zeytinyağlı Defne Sabunu 900 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Sabun, gündelik temizliğin en çok ihtiyaç duyulan kişisel bakım ürünlerinden biri olarak Dalan kalitesi ile defne sabunu olarak kullanılabiliyor. Dalan markası geleneksel bir özelliğe sahip olan Dalan Antik Zeytinyağlı Defne Sabunu 1000 g ürünü, cilt ve saç sağlığı için önemli bir fayda sağlıyor. Dalan markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonunda Banyo ve Duş Ürünleri bölümünde yer alan Dalan Antik Zeytinyağlı Defne Sabunu 900 g ürünü, tamamen el yapımı ile gerçek ve doğal bitkilerden üretiliyor. Bu yapısı ile birlikte çok özel bir kullanım sağlarken, kokusu sayesinde de ferahlık ve temizlik hissi sağlıyor. Zengin bir E vitamin kaynağı olan bu sabun antioksidan özelliği sayesinde mikropları öldürür ve sağlık kazandırır. Vücutta dinlendirici bir etki sağlayarak, nemlendirme ve yumuşatma etkisi gösterir. Canlandıran ve yumuşatan bu sabun, cilt gözeneklerini açar ve teni temizler. Hem saçlarınızda hem de cildinizde temizlik için kullanabilirsiniz. Saçınız güçlendirir ve kepek gibi istenmeyen sorunları önler. Doğal rengi ve kokusu ile çok özel bir kullanım sağlar.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız