Dalin Islak Cep Mendili 3'lü #30058419 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Islak Cep Mendili 3'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Nesillerdir annelerin tercihi olan Dalin, kolay taşınabilir ve kullanılabilir ıslak cep mendilini beğeninize artık CarrefourSA reyonları ve internet mağazası üzerinden sunuyor.

Sağlıklı, ekonomik, güvenilir ve de sevimli! Parfüm, alkol ve paraben gibi sağlığa zararlı madde içermez, aksine özel olarak geliştirilen ‘’saf su’’ teknoloji ile pamuk yumuşaklığında bir ten sunuyor. Renkli tasarımları ve kolay taşınabilirliği ile çocuklarınızın her daim yanında! İhtiyacınınız olan her yerde güvenli bir temizlik sağlarken, cilde ferahlık ve tazelik verir, mikroplardan arındırır.

Dalin tarafından çocuklara özel, dünya standartları üstünde üretilen ürünler her açıdan güvenirliğini ve cep dostu yaklaşımını kanıtlamakta. Dalin üretim tesisi, Türkiye’de kozmetik sektöründe ilk GMP (İyi Üretim Uygulaması) sertifikası alan üretim tesisidir. Türkiye’de %50’ye yakın piyasa pazarıyla isminden oldukça bahsettirmektedir. 1983 yılından beri yetişkinlere ve bebeklere özel olarak cilt ve saç bakımı ürünlerinin yanı sıra ilaç titizliğinde üretilmiş ve geliştirilmiş ürünleri, hem kaliteli hem de cep dostu fiyatlarlarda buluşturmaktadır.

Mikrobiyolojik ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Ciltle uyumlu pH değerlerine sahip antibakteriyel mendil, yumuşak yüzeyi ile cildi tahriş etmez.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız