Dalin Kolay Tarama Spreyi Badem Yağlı 200 ml #30017201 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Kolay Tarama Spreyi Badem Yağlı 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30017201 - Dalin Kolay Tarama Spreyi 200 ml

Özellikle çocuklarımızın dalgalı, bukleli ve kıvırcık saçları, taranamadığından sizleri zor durumda sokar. İşte bu zorlukların üstesinden gelecek olan Dalin Kolay Tarama Spreyi, 200 mililitrelik sprey kutusuyla şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Çocuklar için üretilen Dalin Kolay Tarama Spreyi, yetişkin tüketiciler tarafından kullanılmak üzere de tercih edilmekte ve sepetlerine eklenmektedir. Kıvırcık saçlara sahip bireyler, banyo sonrasında saçlarını taramakta zorluk yaşanıldığında, Dalin Kolay Tarama Spreyi kullanılabilir. Üstelik rakiplerine nazaran saçları yağlandırmaz. Çocuğunuzla beraber banyo keyfinizi ikiye katlamanıza fırsat tanıyacak olan kolay tarama spreyi, hem kuru hem de ıslak saçlarda uygulanabilir. Cildin pH değeri ile uyumludur ve silikon içermez.

CarrefourSA’nın Bebek Bakım Ürünleri reyonlarının Kremsiz Bebek Şampuanı bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, saç ve cilt bakımında yetişkinlerden farklı ihtiyaçları olan bebeklere özel, ilaç titizliğinde ürün geliştiren Dalin markasına ait ürünlerdir. Bu ürünlerden biri olan kolay tarama spreyini sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün lezzetini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız