Dalin Konsantre Yumuşatıcı Lavanta Masalı 1200 ml #30050931 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Konsantre Yumuşatıcı Lavanta Masalı 1200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CarrefourSA reyonlarında elde ve özel yıkama deterjanları bölümünde yer alan Dalin Konsantre Yumuşatıcı Lavender 1500 ml bebeğinizin hassas cildine özen gösteren çamaşırlar elde etmenizi sağlıyor. Lavanta kokusu ile evinize ferahlık getiren ürün boya içermeyen özel hipoalerjik formülü ile çamaşırlarınıza yumuşaklık kazandırıyor. Daha çok parfüm ve aktif temizleme maddesi içerdiğinden standart yumuşatıcılara göre daha uzun süre kullanım ve kalıcılık sağlıyor. Sadece bir iki kapak üründen kullanarak çamaşırları kolayca tüy yumuşaklığına kavuşturabiliyorsunuz. Hem bebeğinizin hem de kendi çamaşırlarınız için ürünü kullanabildiğinizden ekstra bir yumuşatıcı almanıza gerek kalmıyor.
Konsantre bir ürün olduğundan daha az ambalaj malzemesi ve su içeriyor ve bu nedenle doğa dostu bir ürün olarak biliniyor. Dermatolojik olarak test edilen ürün herhangi bir cilt zararına neden olmuyor ve bu sayede güvenle kullanılabiliyor. 1500 mililitrelik plastik ambalajında satışa sunulan ürün ile 60 yıkama yapılabiliyor. Temizlik dolabında rahatlıkla saklanabilen ürün pratik kullanımı ile çamaşır yıkama anlarında size zaman kazandırıyor. Çamaşırlarınıza mis gibi lavanta kokusunu taşıyan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız