Dalin Sabun Avokadolu 100 g #30062272 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Sabun Avokadolu 100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dalin Papatyalı Sabun 100 Gr

Bebek dünyası reyonu içerisinde yer alan tüm ürünler bebeklerin ve ebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamak için üretilen ürünlerden oluşmaktadır. Onların sağlıklı gelişimi ve daha yüksek yaşam standartlarında yaşamaları için hazırlanan bu ürünler sizlere burada sunulmaktadır. Bebek bakım ürünleri arasında pek çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerden biri de Dalin Papatyalı Sabun 100 Gr olmaktadır. Papatya özlü olan bu bebek sabunu bebeklerin hassas cildi için özel olarak formüle edilmiştir. İçeresinde alkol ve paraben bulunmamaktadır. Bebekleri banyo ederken kullanılacak bu ürün eşsiz bir kullanım sağlar ve bebeğinizin vücudunda hijyeni sağlar. Ürün özel kokusu ile bebeğinizi rahatsız etmez. Hassas ciltler için tasarlanan bu ürün, bebeklerin ciltleri ile temas ettiğinde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaz. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürüne CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Dalin bebek ürünleri konusunda etkinliğini ve profesyonelliğini tanıtan bir marka olduğundan olayı pek çok ebeveynin ilk tercihi arasında yerini almaktadır. Dalin Papatyalı Sabun 100 Gr ürününe bebek banyo sabunları reyonundan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız