Dalin Sıvı Bebek Deterjanı 1500 Ml #30091533 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Sıvı Bebek Deterjanı 1500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dalin Sıvı Bebek Deterjanı1500 ml
Bebeğinizin hassas cildi için özel geliştirilmiş Dalin Sıvı Bebek Deterjanı1500 ml, CarrefourSA Elde ve Özel Yıkama Deterjanları reyonunda bulunuyor. Artık bebeğinizin tenine temas eden her kıyafeti, özel bebek deterjanı ile güvenle yıkayabilirsiniz.
Bebeklerin cildi, yetişkinlere göre daha hassas olduğu için onların kıyafetlerinin başka çamaşırlar ile karıştırılmadan, ayrı yıkanması önerilir. Ayrıca, çamaşırların alerji riski taşıyan temizlik malzemelerinden iyice arındırılmış olması ve bolca durulanması da önemlidir. Yavrularınız için özel bakım sürecini, sıvı bebek deterjanı ile tamamlayabilir; ürünün hipoalerjenik formülünün sunduğu faydayı bebeğinizin kıyafetlerine taşıyabilirsiniz. Ürünün ciltte tahrişe neden olabilecek kalıntı bırakmaması ve muhtemel lekelere karşı özel formüle edilmiş olması, en değerli varlıklarınız için arzuladığınız korumayı ve etkin temizliği sağlar.
Önlükten, zıbına; pijamadan, çoraba kadar sıkça yıkanmaya ihtiyaç duyan bütün kıyafetleri, alerji risklerinden arındırılmış ve hoş kokulu bir şekilde makinenizden çıkarabilir ve bebeğinize güvenle giydirebilirsiniz. Ayrıca, ürünün sıvı yapıda olması da makinenizde rahatlıkla kullanabilmenize, tortudan dolayı herhangi bir tıkanıklık yaşamamanıza olanak tanır.
Sıvı bebek deterjanını denemek için hemen alışveriş sepetinize ekleyebilir, ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız