Dalin Temizleme Mendili 56'lı 3 Al 2 Öde Etiket Kapak #30088858 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Temizleme Mendili 56'lı 3 Al 2 Öde Etiket Kapak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
DALİN 3LÜ ETİKET KAP.TEM.MENDİL 56LI

Bebeğin altını değiştirirken yıkamak ideal olsa da her defasında yıkama işlemi çok kolay olmuyor. Üstelik ev dışında bulunulan zamanlarda yıkamak için uygun ortam bulmak mümkün olmayabiliyor. Bu durumda pratik kullanımı ile ıslak mendiller imdada yetişiyor. Bebek bakım ürünleri reyonlarında bulabileceğiniz DALİN 3LÜ ETİKET KAP.TEM.MENDİL 56LI bebeklere özel geliştirilmiş ve klinik testlerle de kanıtlanmış yumuşaklığı ile pratik bir şekilde bebeğinizi temizlemenize yardımcı oluyor. CarrefourSA reyonlarında bebek bezleri ve ıslak mendiller reyonundan temin edebileceğiniz bu ürün ile 2 paket fiyatı karşılığında 3 paket ürün satın alabiliyorsunuz.

Hipoalerjenik bir ürün olan DALİN 3LÜ ETİKET KAP.TEM.MENDİL 56LI bebeğinizin cildinin pH değerine uyumlu olacak şekilde geliştirilmiş bir formül içeriyor. Üründe alkol ve parabenin yanı sıra boya da yer almıyor. Dermatolojik olarak test edilmiş olan bu ürün yumuşak petek dokusu ile daha konforlu bir temizlik sunuyor. Etiket kapağa sahip olan bu üründe bir paket içinde 56 adet ıslak havlu yer alıyor. Yumuşak dokulu bu havlular, bebeğinizin alt temizliğine Dalin kokusu katıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız