Dalin Yenidoğan Islak Pamuk Havlu 3*40'lı #30187605 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Yenidoğan Islak Pamuk Havlu 3*40'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Yenidoğan cildine özel olarak üretilen Dalin Yenidoğan Islak Pamuk Havlu 3*40'lı, bebekler için hassas ve güvenli kullanım imkanı sunar. Klinik testlerle kanıtlanmış yumuşak formüle sahip olan ürün, %100 pamuk ve saflaştırılmış su içeriği ile sağlıklı bir şekilde kullanılabilir. 

Yenidoğan Islak Pamuk Havlu Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Sağlık uzmanları tarafından yenidoğanların temizliği için pamuk ve saf su tavsiye edilir. Bu açıdan yenidoğan bebeğin hassas cildine özel olarak geliştirilen kaliteli ürünlerin kullanılması son derece önemlidir. Uygun kalite ve içerikteki ürünlerin sağlıklı bir şekilde uygulanması mümkün olur.

Dalin Yenidoğan Islak Pamuk Havlu Neden Tercih Edilmelidir?

Dermatolojik olarak test edilen pamuk havlu, cildin pH değeri ile uyumlu yapıdadır. Alkol, SLS, SLES, sülfat, paraben,sentetik lif, parfüm ve boya içermeyen ürün, hipoalerjeniktir. Alerji riski en aza indirilmiş olan havlu, doğal olan içeriği ile ilk günden itibaren yenidoğan bebekler için güvenle kullanılabilir. Siz de bebek dünyası kategorisinden hemen satın alabileceğiniz Dalin ıslak pamuk havlu ile yenidoğan bebeğinizin hassas cildine özel temizliğini, güvenli ve keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

30187605 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız